Tento mesiac si Školu Populo vybralo už 394 rodičov. Ďakujeme ❤️. Zostávajú posledné miesta a konzultácie ZDARMA.

Kontaktujte nás na +421 905 891 021
O nás
O nás Lektori Zamestnanci Metodické centrum
Doučovanie
Doučovanie Výučba jazykov Príprava na skúšky Online výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupné testy Darčekové poukážky
Referencie Cenník Galéria Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučovanie Voucher na doučovanie ako šikovný darček

Voucher na doučovanie ako šikovný darček

Voucher na doučovanie ako šikovný darček
23. 12. 2021
Doučovanie

Premýšľate, čo svojim blízkym zaobstarať za darček? Venujte im darček, ktorý má skutočný zmysel. Darujte im poukážku na vzdelanie v Škole Populo.

V Škole Populo sa venujeme individuálnemu doučovaniu žiakov, študentov i dospelých. Doučujeme všetky predmety, na ktoré si spomeniete. Najčastejšie matematiku, český jazyk, fyziku alebo cudzie jazyky. Darujte s nami vzdelanie a potešte svojich blízkych nielen na Vianoce, ale aj na narodeniny, sviatok, výročie vzťahu alebo akúkoľvek inú peknú príležitosť.

Pre koho sa vouchery na doučovanie hodia?

V Škole Populo sa môžete premeniť na skvelého študenta v každom veku. Darčekový poukaz na vzdelávanie ocenia deti i dospelí, od detí cez vaše netere, bratrancov, sestry, bratov, mamičky, manželov i svokrov. Kúpte darčekový poukaz oteckovi, ktorý sa chce zlepšiť v angličtine, neteri, ktorá sa chce dostať na vysnívanú školu alebo manželovi, ktorý je nadšený amatérsky informatik a chcel by sa v IT zdokonaliť.

Pre aké predmety a intenzitu doučovania môžem zaobstarať darčekové poukazy?

Darčekový poukaz môžete zaobstarať pre všetky predmety, ktoré v Škole Populo doučujeme. Medzi najžiadanejšie predmety patrí slovenský jazyk, matematika, fyzika, anglický jazyk a ďalšie cudzie jazyky. Intenzitu doučovania si zvolíte sami – ideálne je vybrať si konkrétnu peňažnú hodnotu darčekového poukazu. Pokiaľ by obdarovaný chcel využiť viac hodín v Škole Populo, môžete hodnotu poukazu kedykoľvek vy alebo on navýšiť.

Darčekový poukaz vám po zaplatení zašleme do e-mailu v elektronickej podobe alebo vám ho radi zašleme na vami vybranú adresu v papierovej forme.

OBJEDNAŤ DARČEKOVÝ POUKAZ

Dokedy môžem darčekové poukazy uplatniť?

Platnosť darčekového poukazu je 1 rok od nákupu. Darčekový poukaz teda môžete svojim blízkym venovať skôr, než ich budú chcieť použiť.

Dárkový poukaz jako vánoční dárek

Čo darčekové poukazy študentom priniesli?

Na doučovanie v Škole Populo máme až 98% kladných referencií. Rodičia najčastejšie uvádzajú, že sme ich deťom pomohli v nasledujúcom:

  • Deti sa vďaka nám dostali na vysnívané školy.
  • Študenti vďaka nám zvládli maturitu na prvý pokus.
  • S našou pomocou študenti urobili reparát alebo opravné maturitné skúšky.
  • Pomohli sme študentom dohnať nepochopenú látku na vysokej škole.

Dospelým pomáhame zlepšiť sa v cudzích jazykoch.

  • Rozhovoríme vás v cudzom jazyku vďaka individuálnemu doučovaniu (len 1 študent na lektora).
  • Pripravíme vás na skúšky z cudzieho jazyka (B2, C1, C2 a ďalšie úrovne).
  • Pripravíme vás na pohovory v cudzom jazyku.

PREČÍTAŤ ĎALŠIE REFERENCIE

Ako objednať darčekový poukaz na doučovanie?

Darčekový poukaz na doučovanie objednáte jednoducho. Stačí nám zavolať na + 421 905 891 021 a naše koordinátorky s vami už preberú všetko potrebné.

  • Aký predmet doučovania zvoliť, ak tápete.
  • Ideálnu hodnotu poukazu pre vaše účely.
  • Doručenie a platbu darčekového poukazu

Ak chcete svojim blízkym venovať naozaj originálny a hlavne zmysluplný darček, venujte im darčekový poukaz na doučovanie v Škole Populo.

Autor:

BSc. Nikola Domluvilová
Riaditeľka správy kurzov
Nikola vedie tím koordinátoriek, ktoré sa starajú o hladký priebeh každého doučovania. Je “strážkyňou” klientskeho servisu, dohliada, aby všetko bežalo tak, ako má a vyrieši akúkoľvek neštandardnú situáciu.

 

Nezáväzný kontaktný formulár
Na základe vyplneného kontaktného formulára Vás budeme kontaktovať, zodpovieme všetky otázky a predstavíme Vám služby Školy Populo. V prípade, že sa s nami chcete spojiť ako prví, môžete nám zavolať na tel. +421 905 891 021.
+421
V prípade záujmu o doučovanie v iných mestách nás kontaktujte na tel. +421 905 891 021, prípadne formou e-mailu na info@skolapopulo.sk.
Doučujeme tiež v Česku.
© 2024 Vzdelávacie centrum Populo
Prevádzkovateľom stránok Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, so sídlom Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená na Krajskom súde v Ostrave.
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo možno najjednoduchšie použitie týchto webových stránok. Ak budete naďalej prezerať naše stránky predpokladáme, že s použitím cookies súhlasíte.