Tento mesiac si Školu Populo vybralo už 394 rodičov. Ďakujeme ❤️. Zostávajú posledné miesta a konzultácie ZDARMA.

Kontaktujte nás na +421 905 891 021
O nás
O nás Lektori Zamestnanci Metodické centrum
Doučovanie
Doučovanie Výučba jazykov Príprava na skúšky Online výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupné testy Darčekové poukážky
Referencie Cenník Galéria Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučovanie Výhody doučovania v Škole Populo

Výhody doučovania v Škole Populo

Výhody doučovania v Škole Populo
31. 1. 2024
Doučovanie

V Škole Populo ponúkame individuálne doučovanie pre všetky vekové kategórie. Učíme žiakov, študentov, dospelých aj seniorov. S našimi lektormi urobíte z trojok jednotky, pripravíte sa na prijímacie skúšky a maturitu, naučíte sa základy účtovníctva, alebo začnete hovoriť plynulo anglicky. Od roku 2014 doučujeme po celej Českej republike aj Slovensku. Naše doučovanie je prispôsobené potrebám a študijným cieľom študenta.

Individuálne doučovanie je cesta k lepším výsledkom

Každý žiak je unikátny a má iné potreby, preto sa v Škole Populo venujeme individuálnemu doučovaniu. Jedna z hlavných výhod je prispôsobenie výuky na mieru. Každé dieťa, študent aj dospelý má rôzne študijné ciele vlastné tempo behom učenia. Individuálne doučovanie umožňuje lektorovi sústrediť sa iba na potreby konkrétneho študenta a venovať mu svoji energiu.

Behom individuálneho doučovania má študent istotu, že mu lektor vysvetlí školskú látku, má možnosť sa kedykoľvek spýtať, alebo sa prípadne vrátiť k téme, ktorú potrebuje zopakovať. Ďalšou výhodou individuálnych lekcií je, že pokiaľ študent nepotrebuje učivo ďalej vysvetľovať, môžu sa s lektorom posunúť k nasledujúcej téme. Študent tým získa náskok a istotu v danom školskom predmete, cudzom jazyku alebo špecializácii.

Doučovanie netradičných výukových metód a študentov so špecifickými poruchami učenia

Hejného metóda alebo Montessori pedagogika sú netradičnými výukovými metódami, ktoré sú v dnešnej dobe veľmi populárne. V Škole Populo máme stovky žiakov, ktorí sú vzdelávaní formou týchto výukových metód. V niektorých prípadoch je pre žiaka náročný prestup zo základnej na strednú školu, a preto využívajú naše doučovanie, ktoré im pomôže s ľahkým prechodom a vysvetlením potrebnej školskej látky. 

V Škole Populo doučujeme taktiež študentov so špecifickými poruchami učenia ako ADHD, dyslexia, dysortografia, dysgrafia, či dyskalkúlia. Pre študentov so špecifickými poruchami učenia vyberáme skúsených lektorov, ktorí vedia, aký spôsob výuky zvoliť. Študent si tak môže byť istý, že bude individuálna lekcia prispôsobená úplne jeho potrebám.

Objednávajte si individuálne lekcie
Buďte napred s doučovaním v Škole Populo. Naši skúsení lektori Vás pripravia na písomky, prijímacie skúšky, jazykové skúšky, alebo Vám vysvetlia náročnú školskú látku.

Študijný plán a zaručená flexibilita

Vzhľadom na to, že sa študenti obracajú na Školu Populo s rôznymi dôvodmi doučovania, vždy vypracujeme individuálne študijné plány. Lekciu si naplánujete podľa Vašich časových možností. Doučovanie v Škole Populo môžete mať ráno, doobeda aj večer. Frekvenciu lekcií prispôsobíme vždy potrebám študenta. Vieme, že vďaka flexibilite môžu žiaci, študenti aj dospelí jednoducho zlúčiť doučovanie s ďalšími svojimi aktivitami.

Lekcia v Škole Populo trvá vždy 45 minút. Pokiaľ budete chcieť intenzívnejšiu výuku, môžete mať napríklad dve lekcie za sebou, alebo dve lekcie behom jedného týždňa. V priebehu doučovania Vám lektor môže odporučiť zvýšenie či zníženie frekvencie na základe Vášho pokroku v danom školskom predmete, príprave k prijímacím skúškam, maturite alebo v cudzom jazyku.

Prezenčné aj online doučovanie

V Škole Populo si môžete vybrať medzi prezenčnou výukou v našich moderných pobočkách, alebo online z pohodlia svojho domova.

Prezenčne v moderných učebniach

Naše pobočky sú ideálnym miestom pre každého študenta. Prezenčné doučovanie prebieha v príjemnom prostredí s moderne vybavenými učebňami. Behom čakania na lekciu môžu žiaci a študenti relaxovať v odpočinkovom zázemí v pohodlnými kreslami, alebo sa posilniť ľahkým občerstvením, ktoré je pre nich kedykoľvek k dispozícii.

Pre naše pobočky sme vždy vybrali najlepšiu adresu v meste. Pobočky sú ľahko dostupné mestskou hromadnou dopravou. Naším cieľom je, aby sa u nás všetci študenti cítili komfortne a tešili sa na svoje lekcie.

Online kdekoľvek a kedykoľvek

Vyskúšajte našu online výuku s presvedčte sa, že lektor nemusí sedieť veľa Vás, aby ste dosiahli skvelých výsledkov. Pre online výuku stačí mať k dispozícii počítať, tablet alebo mobilný telefón. V Škole Populo vieme, že pre najefektívnejšiu online výuku je nutné zaistiť perfektné podmienky pre študentov aj lektorov. Z toho dôvodu sme sa rozhodli pre vlastnú metódu online výuky, ktorá vytvára ideálne prostredie pre efektívne doučovanie.

Aby naši študenti mohli jednoducho lektorovi ukázať svoje vypočítané príklady z matematiky, alebo vyplnené vzorčeky do chémie, používajú behom doučovania kameru na svojom mobilnom telefóne. Kamera mobilného telefónu sníma celú písaciu plochu za pomocou statívu. Súčasne má študent zapnutú kameru na svojom notebooku, aby mohol s lektorom pohodlne komunikovať. Obe zariadenia behom online výuky používa taktiež aj lektor.

Online výuka v Škole Populo

Klientsky servis

Tím Školy Populo je našim klientom aj lektorom k dispozícii 12 hodín denne. V prípade, že budete potrebovať ospravedlniť lekciu, upraviť čas doučovania, alebo budete mať akýkoľvek iný dotaz, vždy môžete kontaktovať naše koordinátorky.

Behom doučovania môžete naplno využívať našu webovú aplikáciu Kabinet. V Kabinete majú študenti aj lektori prehľad o všetkých lekciách, uvidíte rozvrh a plán doučovania. Pretože je nesmierne dôležitá spätná väzba, lektor vždy pripraví zápis z lekcie a študent tak môže sledovať priebeh doučovania a svoje výsledky.

Kvalita doučovania je pre nás na prvom mieste, preto na ňu dohliadajú naši metodici, ktorí pripravujú výukové materiály, poskytujú podporu lektorom aj študentom, robia spätnú väzbu a pravidelne hodnotia a zlepšujú úroveň výuky v Škole Populo.

Prečo je doučovanie dôležité?

Behom individuálneho doučovania študent získa maximum informácií a zlepší svoje výsledky v škole, na univerzite alebo v práci. Zároveň si študent posilní svoje sebavedomievnútornú motiváciu. Písomky aj prijímacie skúšky na strednú alebo vysokú školu budú pre študenta jednoduchšie, vďaka znalostiam a zručnostiam, ktoré získal na doučovaní.

Škola Populo poskytuje komplexné doučovanie, ktoré sa zameriava na potreby jednotlivých žiakov a študentov a ponúka mnoho výhod, ktoré pomáhajú žiakom dosiahnuť svojich študijných cieľov. Objednajte si doučovanie ešte dnes!

Zdroje:

Škola Populo

Autor:

Bc. Adéla Hronová
Manažérka Školy Populo
Adéla je šéfkou nášho produkčného oddelenia. Vedie tri tímy, ktoré sa starajú o našich študentov a lektorov. Dokonale pozná naše služby a spolu s Metodickým centrom denne pracuje na ich vylepšení.

 

Nezáväzný kontaktný formulár
Na základe vyplneného kontaktného formulára Vás budeme kontaktovať, zodpovieme všetky otázky a predstavíme Vám služby Školy Populo. V prípade, že sa s nami chcete spojiť ako prví, môžete nám zavolať na tel. +421 905 891 021.
+421
V prípade záujmu o doučovanie v iných mestách nás kontaktujte na tel. +421 905 891 021, prípadne formou e-mailu na info@skolapopulo.sk.
Doučujeme tiež v Česku.
© 2024 Vzdelávacie centrum Populo
Prevádzkovateľom stránok Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, so sídlom Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená na Krajskom súde v Ostrave.
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo možno najjednoduchšie použitie týchto webových stránok. Ak budete naďalej prezerať naše stránky predpokladáme, že s použitím cookies súhlasíte.