Tento mesiac si Školu Populo vybralo už 394 rodičov. Ďakujeme ❤️. Zostávajú posledné miesta a konzultácie ZDARMA.

Kontaktujte nás na +421 905 891 021
O nás
O nás Lektori Zamestnanci Metodické centrum
Doučovanie
Doučovanie Výučba jazykov Príprava na skúšky Online výuka
Časté otázky Služby
Služby Vstupné testy Darčekové poukážky
Referencie Cenník Galéria Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučovanie Nevyšiel Vám záver školského roku? Nevadí!

Nevyšiel Vám záver školského roku? Nevadí!

Nevyšiel Vám záver školského roku? Nevadí!
5. 7. 2021
Doučovanie

Uplynulý školský rok bol určite iný, než všetky ostatné. Žiaci a študenti boli nútení sa vzdelávať dištančne. To pre mnohých z nich znamenalo zostať odkázaný sám na seba, prípadne na pomoc rodičov či starších súrodencov. 

Ako zasiahol Covid-19

Pandémia koronavírusu nezasiahla iba do kritérií a celkovej podoby tohtoročných skúšok. Zasiahla predovšetkým do vzdelávania ako takého behom celého uplynulého školského roku. Niektoré školy zvládli online výučbu lepšie, iné horšie. Dôležitým faktorom je ale predovšetkým to, že nie všetkým žiakom a študentom online výučba vyhovovala. Ako je totižto známe, že k učeniu je nutné vždy pristupovať individuálne. 

Chápeme teda, že i pre tých, ktorí v tomto roku neskladali prijímacie skúšky ani sa ich netýkala maturita, by mohol byť návrat do školských lavíc neľahký. Nehľadiac na udalosti uplynulých mesiacov, vyučujúci počítajú s tým, že deti budú plne pripravené plynule pokračovať v učive daného ročníku. Na opakovanie učiva z obdobia dištančnej výučby skrátka v osnovách nie je čas.

Výuka online pro všechny

Ako môže pomôcť Škola Populo

A presne to je chvíľa, kedy Vám môže plne pomôcť Škola Populo. U nás totižto žiadne prázniny nemáme! Ponúkame teda Vám a Vašim deťom, aby ste obdobie prázdnin a leta využili zmysluplne letným doučovaním so Školou Populo. Behom týchto dvoch mesiacov spoločne doženieme a zopakujeme si všetko, čo deti behom dištančnej výučby nestihli alebo nepochopili. Radi pomôžeme žiakom všetkých ročníkov základných škôl, ale taktiež stredných, či vysokých škôl. Poradíme si s akýmikoľvek predmetmi, ktoré Vás trápia a sme taktiež plne k dispozícií na prípravu na reparát alebo druhý pokus maturitnej skúšky. Urobíme všetko pre to, aby doučovanie deti bavilo a zároveň pre ne bolo prínosom.

Letné doučovanie
V prípade, že chcete dohnať zameškané učivo alebo potrebujete doučovanie na reparát, ozvite sa nám a my vám pripravíme lekcie tak, aby ste boli dobre pripravení a zároveň si stihli užiť prázdniny.

Doučovanie cez leto a prázdniny

Doučovanie cez prázdniny je skvelý spôsob, ako v septembri nastúpiť do školy s úsmevom, bez stresu a s vedomím, že všetko, čo ste počas minulého roka v škole preberali, zvládnete ľavou zadnou. A nebojte sa, s nami Vám zostane veľa času na všetky prázdninové aktivity. Ku všetkým našim študentom totižto pristupujeme individuálne. Vašim potrebám i časovým možnostiam sa teda v priebehu našej spolupráce plne prispôsobíme, a to pokojne aj online

Tešíme sa na Vás!

Autor:

BSc. Nikola Domluvilová
Riaditeľka správy kurzov
Nikola vedie tím koordinátoriek, ktoré sa starajú o hladký priebeh každého doučovania. Je “strážkyňou” klientskeho servisu, dohliada, aby všetko bežalo tak, ako má a vyrieši akúkoľvek neštandardnú situáciu.

 

Nezáväzný kontaktný formulár
Na základe vyplneného kontaktného formulára Vás budeme kontaktovať, zodpovieme všetky otázky a predstavíme Vám služby Školy Populo. V prípade, že sa s nami chcete spojiť ako prví, môžete nám zavolať na tel. +421 905 891 021.
+421
V prípade záujmu o doučovanie v iných mestách nás kontaktujte na tel. +421 905 891 021, prípadne formou e-mailu na info@skolapopulo.sk.
Doučujeme tiež v Česku.
© 2024 Vzdelávacie centrum Populo
Prevádzkovateľom stránok Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, so sídlom Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená na Krajskom súde v Ostrave.
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo možno najjednoduchšie použitie týchto webových stránok. Ak budete naďalej prezerať naše stránky predpokladáme, že s použitím cookies súhlasíte.